Herroepingsrecht/bedenktijd

U heeft het recht uw gehele bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om de bestelde producten retour te sturen.

Na ontvangst en controle van de ontvangen goederen, krijgt u dan het volledige orderbedrag van de geretourneerde goedereninclusief verzendkosten gecrediteerd mits deze goederen in onbeschadigde en ongebruikte staat zijn. De verzendkosten voor retour van uw huis naar Zabo Home Wellness zijn voor uw eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 euro per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, dient u het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Zabo Home Wellness geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@zabohomewellness.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Maatwerk producten

Sommige producten die u via zabohomewellness.nl koopt, worden klant specifiek (dikwijls volgens de door u opgegevenspecificatie) of op maat en gemaakt. Denk hierbij aan alle houtproducten en toebehoren ten behoeve van barrelsauna’s. Enkele voorbeelden hiervan zijn: voorportaal vloeren en designdaken. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing op maatwerkproducten. De verkoop van deze producten is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Verzegelde producten

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing op verzegelde producten. De verkoop van deze producten is hiermee na succesvolle betaling definitief. Verzegeling van producten komt onder andere voor bij (onderhouds-)producten zoals oliën, coatings, wateronderhoud, chloor en sauna geuren. Gerelateerde merknamen van verzegelde producten zijn Rubio Monocoat en Aqua Excellent.

Houdbare producten

Indien een product aangekocht via Zabo Home Wellness een beperkte houdbaarheid heeft, dan kan dit product niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Contactgegevens

ZABO HOME WELLNESS

Mau de Jongstraat 1

5302 VB  ZALTBOMMEL

info@zabohomewellness.nl

KvK nummer: 80093922