Over Zabo Home Wellness

Zabo Home Wellness helpt jou intenser te genieten van je sauna en hottub door de juiste wellnessaccessoires te selecteren. Door middel van persoonlijk advies, het gemak van ons onlineplatform én premium producten zorgen we dat je onvergetelijke relaxmomenten hebt! Daarbij zorgen onze producten ervoor dat jouw thuiswellness nóg langer in topconditie blijft door de juiste houtbehandeling of wateronderhoud.

Ontstaan Zabo Home Wellness
Leuk om alvast digitaal kennis te maken, mijn naam is Edwin van Giessen. Na 25 jaar klant- en verkoopervaring opgebouwd te hebben in de ICT-sector, besloot ik in 2020 te starten met een eigen onderneming in het wellness segment. Ik merkte al snel dat klanten op zoek zijn naar een persoonlijk en eerlijk advies rondom het onderhoud van een sauna of hottub.

Zo is Zabo Home Wellness de expert op aanverwante artikelen en accessoires. Op deze manier biedt aanschaf en onderhoud een totaalpakket aan ontspanning!

Mocht je je afvragen waar de naam Zabo Home Wellness vandaan komt? Zabo is de afkorting van Zaltbommel, dat is de stad waar ik ben opgegroeid en nog steeds woon met mijn gezin.
Mogen wij jou helpen je relaxmoment te veranderen in een onvergetelijk moment?

We willen onze klanten intenser laten genieten van het leven thuis, dit doen we middels ontspannende en luxe wellnessproducten.
We willen onze klanten intenser laten genieten van het leven thuis, dit doen we middels ontspannende en luxe wellnessproducten.

De beloftes van Zabo Home Wellness:

1
Persoonlijk contact om het juiste advies te geven

‘Wij willen jouw vraag en behoefte begrijpen en staan daarom met persoonlijk contact voor je klaar om desgewenst het juiste advies te geven.’

2
Kies gemakkelijk de juiste premium producten

‘Al onze producten zijn gekozen vanwege de hoge kwaliteit. We helpen je graag door de juiste producten alvast samen te voegen.’

3
Iedere accessoire telt voor ons

‘Details maken het verschil tussen relaxen & écht genieten. Wij zorgen dat jij kan genieten!’

4
Het gemak van de drie digitale B’s

‘Ervaar vervolgens het gemak van online bestellen, betalen & bezorgen!’

De beloftes van Zabo Home Wellness:

Instagram